Profesii

Cushman & Wakefield Echinox l-a promovat pe Alexandru Mitrache în funcţia de Head of Transactions - Land & Investment

Alexandru Mitrache

Alexandru Mitrache

Autor: Dragoş Dinu

05.02.2019, 17:17 614

Alexandru Mitrache, care a gestionat activitatea de consultanţă în dezvoltare şi intermediere a terenurilor comerciale în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, va ocupa în companie poziţia de Head of Transactions – Land & Investment.  

Alexandru Mitrache a ocupat în ultimii trei ani funcţia de Head of Land Development în cadrul Cushman & Wakefield Echinox, şi a gesionat activitatea de consultanţă în dezvoltare şi intermediere a terenurilor comerciale. El este a Absolvent al Universităţii Româno-Americane, Facultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar-Bancare Interne şi Internaţionale din Bucureşti. Alexandru Mitrache şi un MBA în cadrul Universităţii din Sheffield, Marea Britanie.

„Mă bucur ca voi avea ocazia să fiu implicat în tranzacţionarea produselor de investment, care reprezintă o etapă ulterioară de valorificare a unui teren. Prin această nouă poziţie voi avea o viziune mai amplă asupra ciclului de viaţă al activelor imobiliare şi voi putea aduce valoare adăugată clienţilor noştri”, a spus Alexandru Mitrache.

În cadrul Cushman & Wakefield Echinox, el a fost implicat într-o serie de tranzacţii cu terenuri pentru dezvoltări mixte.

„Piaţa de investiţii imobiliare este foarte dinamică în prezent, cu perspective pozitive şi pentru perioada următoare. Există o serie de active reprezentative ce urmează a fi tranzacţionate, potrivite pentru o gamă largă de investitori: atât grupuri mari care îşi pot face intrarea pe piaţa din România, cât şi produse care vor permite investitorilor prezenţi să îşi consolideze poziţiile. Sub rezerva menţinerii unui climat macroeconomic şi politic relativ stabil, estimăm că anul acesta se vor înregistra volume record de tranzacţii”, se arată într-un comunicat al Cushman & Wakefield Echinox 

Cushman & Wakefield Echinox este una dintre cele mai mari firme de consultanţă imobiliară de pe piaţa locală, activând în toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Capital Markets al companiei gestioneaza ȋn prezent mandate exclusive şi co-exclusive de vânzare a unor proprietăţi cu o valoare de piaţă de peste 350 de milioane de euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO