Profesii

Dan Vasile s-a retras de la conducerea Biofarm din motive personale, locul lui fiind preluat de Daniela Comşa. În boardul producătorului de medicamente se află Andrei Hrebenciuc

Dan Vasile s-a retras de la conducerea Biofarm din motive...
22.06.2018, 19:50 1891

Biofarm, producătul român de medicamente, controlat de SIF-uri, a anunţat vineri seara pe bursă că Dan Vasile s-a retras de la conducerea companiei din motive personale, locul lui fiind luat cu un mandat provizoriu de Daniela Comşa.

„Contractul de mandat al domnului Dănuţ Vasile încetează prin acordul părţilor”, a anunţat Biofarm

Biofarm este o companie cu o capitalizare bursieră de 343 milioane lei.

SIF Muntenia deţine 50% din acţiuni, SIF Banat-Crişana, 23%, iar SIF Moldova – 13%.

Consiliul de Administraţie este format din: Daniela Comşa, Preşedintele C.A,  Dragoş Bîlteanu – membru, Najib El Lakis – membru, Andrei Hrebenciuc – membru, Bogdan Drăgoi- membru.

Andrei Hrebenciuc este fiul cunoscutului politician Viorel Hrebenciuc, Bogdan Drăgoi este CEO al SIF Banat-Crişana, fost consilier prezidenţial a lui Trian Băsescu şi fost ministru de Finanţe, Dragoş Bîlteanu este un om de afaceri care a avut o ascensiune fulminantă în ultimul deceniu, iar Najib El Lakis este un om de afaceri cu foarte multe relaţii în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO