Profesii

Dana Sîntejudean, promovată director general adjunct al Edenred

Dana Sîntejudean este absolventă a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca

Dana Sîntejudean este absolventă a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca

Autor: Ştefan Stan

15.07.2016, 00:05 1134
Dana Sîntejudean, 38 de ani, a fost promovată în funcţia de director general adjunct al Edenred România, li­de­rul pieţei tichetelor şi cardurilor preplătite din România. Până în prezent ea ocupa funcţia de director comercial & public affairs.
 
Dana Sîntejudean este absolventă a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, fiind licenţiată în Antropologie. Şi-a completat studiile cu un Masterat în Management Strategic şi Co­mu­nicare de Afaceri la Facultatea de comunicare şi relaţii publice „David Ogilvy“ din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, obţinând apoi şi un Cer­ti­ficat Profesional în Management la Codecs Open University.
 
Şi-a început cariera în me­dia în urmă cu 15 ani, lucrând ca jurnalist la TVR Cluj. În Edenred România a intrat în 2003, în echipa de vân­zări din Cluj, ocupând apoi di­ver­se funcţii de ma­na­ge­ment în departamentul comercial al companiei. În 2013, Dana Sîntejudean a preluat funcţia de public affairs director, iar din 2014 a preluat managementul departa­men­tului co­mercial.
 
Grupul Edenred are afaceri în 42 de ţări, în domenii pre­cum furnizarea de tichete şi carduri preplătite pentru com­panii, în sfera beneficiilor extrasalariale, a gestiunii chel­tuie­lilor profesionale şi a programelor sociale publice.
 
Edenred are un volum de afaceri anual de 18,3 miliarde de euro, cu 6.300 de angajati, 660.000 de companii şi instituţii cliente, 1,4 milioane de comercianţi afiliaţi şi 41 milioane de beneficiari.
 
 
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO