Profesii

Dana Sîntejudean, promovată la conducerea operaţiunilor Edenred pentru Europa Centrală

Dana Sîntejudean, promovată la conducerea...

Autor: Cristina Bellu

22.12.2020, 10:07 456

Edenred, furnizor de beneficii extrasalariale fixe şi flexibile pentru angajaţi, o numeşte pe  Dana Sîntejudean în poziţia de director regional pentru Europa Centrală, începând cu 4 ianuarie 2021.

Ea a fost promovată în cadrul grupului din poziţia de Managing Director Edenred România şi îi succede lui Vianney du Parc, care va prelua funcţia de Managing Director Edenred Franţa. La rândul său, Vianney du Parc a ocupat poziţia de Director General Edenred România, până în 2018.

 „Din noul rol, voi putea continua transformarea digitală a industriei de beneficii la o scară mai mare, într-o piaţă europeană a muncii tot mai tehnologizată şi aflată în plină schimbare. Împreună cu echipele Edenred din Europa Centrală, vom accelera dezvoltarea de soluţii inovative cu impact rapid asupra calităţii serviciilor pe care le oferim în beneficiul clienţilor noştri, în noua normalitate, bazându-ne pe o platformă tehnologică puternică şi cu o arhitectură deschisă”, spune  Dana Sîntejudean.

Călătoria profesională a Danei Sîntejudean în Edenred a început în 2003, când s-a alăturat echipei din Cluj. După gestionarea mai multor roluri în cadrul departamentului Sales, a preluat, în 2013, funcţia de Commercial and Public Affairs Director, iar, în 2016, a devenit Deputy Managing Director Edenred România. În urma rezultatelor excelente obţinute, în 2018, Dana Sîntejudean a fost numită Managing Director Edenred România.

Edenred este o platformă de servicii şi plăţi ce conectează milioane de angajaţi şi comercianţi parteneri din 46 de ţări. În 2019, grupul a gestionat un volum de afaceri de 31 de milioane de euro, din tranzacţii realizate, în primul rând, prin intermediul aplicaţiilor mobile, al platformelor online şi cardurilor.

În România, Edenred este cel mai mare furnizor de beneficii extrasalariale fixe şi flexibile pentru angajaţi – prin intermediul platformei BenefitOnline.ro, o companie Edenred.

De la începutul anului, Edenred România a accelerat digitalizarea portofoliului şi a lansat o serie de produse precum propria soluţie de plăţi cu dispozitive mobile pentru Android, Edenred Pay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO