Profesii

Daniel Ilinca, CEO al Softbinator Technologies: Programul de EMBA m-a ajutat în primul rând să înţeleg mai bine noţiuni practice de business

Daniel Ilinca, CEO al Softbinator Technologies: M-a ajutat enorm network-ul şi schimbul de idei cu colegii care lucrează în domenii diferite.

Daniel Ilinca, CEO al Softbinator Technologies: M-a ajutat enorm network-ul şi schimbul de idei cu colegii care lucrează în domenii diferite.

Autor: Ramona Cornea

23.06.2021, 17:30 339

Daniel Ilinca, CEO al companiei Softbinator Technologies şi absolvent al Tiffin Executive MBA, afirmă că pro­gramul pe care l-a absolvit l-a ajutat în pri­mul rând să înţeleagă mai bine noţiuni practice de business.

„Programul de EMBA m-a ajutat în primul rând să înţeleg mai bine noţiuni practice de business, cultura organi­za­ţi­o­nală, negociere, marketing, aspecte fi­nan­ciare, leadership, venind cu un suport solid susţinut de exemplele şi studiile de caz din materialele prezentante de profesori şi fixate prin exerciţii de echipă care să ne expună şi din experienţa diversă a celorlalţi colegi. Venind din zona de tehnologie şi având deja experienţă de antreprenor şi investitor, m-a ajutat enorm network-ul şi schimbul de idei cu colegii care lucrează în domenii diferite“, afirmă Daniel Ilinca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO