Profesii

Decanul Facultăţii de relaţii economice internaţionale: „Call-centerul nu este drumul spre o carieră reuşită pentru tinerii cu studii superioare“

Decanul Facultăţii de relaţii economice internaţionale: „Call-centerul nu este drumul spre o carieră reuşită pentru tinerii cu studii superioare“

Dumitru Miron, decan al Facultăţii de relaţii economice internaţionale: Ideea de a lucra într-un call-center este o chestie de temporalitate, este bine dacă aleg această cale în timpul facultăţii, dar nu este drumul spre o carieră de succes după ce termină studiile superioare. Ca să lucrezi într-un call-center nu este necesar să termini o facultate.

Autor: Mihaela Pascari

09.03.2016, 07:00 3148
În companiile cu activităţi de call-center lucrau peste 14.000 de angajaţi în 2014, de trei ori mai mulţi faţă de 2008, sectorul fiind astfel printre cele mai efervescente de pe piaţa muncii. Valul de angajări nu se opreşte însă, companiile din domeniu anunţând angajări de sute de oameni anual, iar candidaţii vin de multe ori din rândul studenţilor, dar şi al absol­venţilor de studii superioare.
 
„Ideea de a lucra într-un call-center este o chestie de temporalitate, este bine dacă aleg această cale în timpul facultăţii, dar nu este drumul spre o carieră de  succes după ce ter­mină studiile superioare. Ca să lucrezi într-un call-center nu este necesar să termini o facultate. Ca o experienţă de viaţă sau posi­bilitate de a câştiga  nişte bani, este o trea­bă  bună, dar nu se pune problema ca­rierei“, spune Dumitru Miron, decan al Facultăţii de relaţii economice internaţionale (ASE).
 
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO