Profesii

Deloitte a dat startul la recrutări: vrea să angajeze 60 de tineri. Care sunt poziţiile vizate

Deloitte a dat startul la recrutări: vrea să angajeze...

Autor: Ştefan Stan

07.03.2016, 12:59 5064

Deloitte România a început recrutările în acest an cu o campanie prin care vrea să angajeze 60 de tineri. Campania de recrutare se desfăşoară în Bucureşti, Iaşi, Braşov, Cluj-Napoca şi Timişoara şi vizează tinerii care doresc să urmeze o carieră în consultanţă fiscală şi audit. În acest scop, sunt organizate activităţi dedicate, la sediul Deloitte sau în cadrul unor evenimente de carieră.

„Un start bun în carieră este esenţial pentru traseul profesional al unui tânăr. În procesul de recrutare, aspiraţiile tinerilor sunt la fel de importate ca şi experienţa din CV, deoarece ne dorim oameni motivaţi să-şi pună amprenta asupra mediului de afaceri viitor”, a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte România. 

“Cei care încep o carieră în Deloitte se alătură uneia dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din lume şi unei echipe dinamice şi inovatoare de aproape 600 de angajaţi. O carieră la Deloitte înseamnă un mediu de lucru care favorizează învăţarea, dezvoltarea şi implicarea în proiecte interesante realizate de echipe care includ atât tineri cât şi profesionişti cu experienţă în domenii ca audit şi contabilitate, servicii de evaluarea riscurilor, fiscalitate, juridic, consultanţă financiară şi de business”.

Programul este deschis absolvenţilor care doresc să facă parte din echipa Deloitte şi care urmează să finalizeze anul acesta studiile sau le-au finalizat în ultimii doi ani.  

Deloitte va organiza o serie de activităţi la care sunt aşteptaţi studenţii şi absolvenţii de studii economice şi nu numai, în perioada martie-aprilie pe teme practice de Audit şi Consultanţă fiscală, dar şi seminarii de carieră şi vizite la sediul Deloitte.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe secţiunea Careers pe site-ul Deloitte, precum şi pe paginile de Facebook şi linkedin ale Deloitte România.  Cei care doresc să aplice pentru poziţiile de entry level disponibile, sunt rugaţi să îşi creeze aplicaţia pe secţiunea Careers pe site-ul Deloitte, până la data de 15 aprilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO