Profesii

Deloitte promovează cinci manageri seniori în poziţii de directori

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova

Autor: Cristina Bellu

15.10.2019, 11:50 347

Deloitte România promovează cinci manageri seniori în roluri de directori în practica de fiscalitate, de audit şi servicii conexe, de consultanţă financiară şi de consultanţă în managementul riscului, ca urmare a performanţelor lor în deservirea clienţilor, în dezvoltarea profesională a echipelor şi în creşterea businessului.

Astfel, Alexandra Bunea-Oprişescu a fost numită Director Taxe, Oana Nicula şi Răzvan Ungureanu, Directori Audit şi Asigurări, Iulia Bratu, Director Fuziuni şi Achiziţii, şi Elena Grigore, Director Consultanţă de Risc.

„În activitatea noastră, directorii au un rol esenţial în consolidarea expertizei şi a echipelor, în livrarea proiectelor şi în consolidarea relaţiilor cu clienţii”, spune Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Alexandra Bunea-Oprişescu are o experienţă de 11 ani în domeniul preţurilor de transfer. Ea oferă servicii de consultanţă către clienţi locali şi internaţionali care activează în industria serviciilor financiare, precum şi în industriile telecomunicaţiilor, media, tehnologie şi prelucrătoare. Domeniile sale de expertiză sunt consultanţa fiscală, restructurarea afacerilor din perspectiva preţurilor de transfer, acordurile de preţ în avans, due-diligence şi litigiile privind preţurile de transfer. Alexandra Bunea-Oprişescu  este consultant fiscal certificat şi deţine o diplomă de licenţă în economie, o diplomă postuniversitară în contabilitate şi fiscalitate şi un certificat ADIT în domeniul preţurilor de transfer.

Pe parcursul celor 12 ani de experienţă în domeniul auditului financiar, Oana Nicula a coordonat proiecte pentru clienţi din domeniul energiei, bunurilor de larg consum, distribuţie, producţie şi al comerţului cu amănuntul. Ea este implicată în auditarea situaţiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele româneşti de contabilitate şi cu standardele internaţionale de raportare financiară, precum şi în alte proiecte, precum consultanţă legată de aspecte contabile complexe şi alte servicii de asigurare. Oana este licenţiată în economie şi este membră ACCA, CAFR, CECCAR şi ASPAAS.

Răzvan Ungureanu are 11 ani de experienţă în audit şi cunoaşte în detaliu mediul economic local. A fost implicat în diferite proiecte precum misiuni de proceduri convenite, misiuni de asigurare limitată, audituri şi revizuiri ale situaţiilor financiare. Răzvan este specializat în sectorul energiei şi al utilităţilor, în domeniul produselor de larg consum şi al industriei de prelucrare. El deserveşte clienţi locali şi companii multinaţionale, raportând atât în conformitate cu standardele internaţionale de raportare financiară, cât şi cu standardele de contabilitate din România. Răzvan este licenţiat în economie, membru ACCA, CAFR, CECCAR şi ASPAAS.

Cu o experienţă de 15 ani în domeniul fuziunilor şi achiziţiilor (M&A), Iulia Bratu are o experienţă solidă în coordonarea de tranzacţii complexe şi competitive pentru companii din industrii variate, precum energie, retail, farmaceutice şi servicii financiare. Ea este unul dintre cei mai respectaţi consultanţi M&A, conform clasamentului Mergermarket pentru România. Pe parcursul carierei sale, Iulia a contribuit la încheierea unor tranzacţii de renume precum vânzarea Fabryo către Akzo Nobel NV, vânzarea Farmexim şi Help Net către Phoenix, vânzarea Animax către TRG şi vânzarea participaţiilor E.ON şi OMV Petrom din compania de distribuţie a gazelor Congaz către GDF Suez.

Elena Grigore are 11 de experienţă în analiza riscului de credit şi a reglementării industriei bancare. Ea a supravegheat atât realizarea şi revizuirea metodologiilor IFRS9 pentru bănci din România, Serbia şi Bulgaria, cât şi dezvoltarea, testarea şi validarea a numeroase modele interne pentru sisteme avansate. Ea a contribuit la implementarea sistemului Basel III pentru bănci din Republica Moldova şi a coordonat dezvoltarea instrumentului Business Model pentru Banca Naţională a Republicii Macedonia de Nord. Elena este licenţiată în matematică şi are o diplomă de master în statistici aplicate şi optimizare.

Deloitte România oferă în cooperare cu Reff & Asociaţii SCA servicii de audit, de consultanţă fiscală, servicii juridice, de consultanţă în management şi consultanţă financiară, servicii de managementul riscului, soluţii de servicii şi consultanţă în tehnologie, precum şi alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionişti.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO