Profesii

Deloitte România l-a promovat pe Claudiu Ghiurluc în poziţia de partener în cadrul practicii de audit

Deloitte România l-a promovat pe Claudiu Ghiurluc în...

Autor: Roxana Rosu

06.07.2021, 11:04 221

Deloitte România îşi extinde echipa de management prin promovarea lui Claudiu Ghiurluc în rolul de partener în cadrul practicii de audit.

„Sunt mândru de realizările lui Claudiu: este un profesionist foarte eficace şi un expert exemplar concentrat asupra nevoilor clienţilor. Pasiunea sa pentru profesie, dedicarea lui în serviciul clienţilor şi în dezvoltarea colegilor contribuie la îndeplinirea angajamentului Deloitte de a produce un impact distinctiv şi de durată", a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova. 

Claudiu Ghiurluc s-a alăturat echipei Deloitte în 2010 şi a deţinut până în acest an funcţia de director de audit. De-a lungul timpului, a fost responsabil de coordonarea echipelor de audit şi consultanţă dedicate industriei serviciilor financiare şi a adus o contribuţie substanţială organizaţiei, consolidând practica de audit şi asistând numeroşi actori cheie din sectorul serviciilor financiare din România în ceea ce priveşte operaţiunile, tranzacţiile şi raportarea IFRS.

De asemenea, Claudiu este certificat de către Asociaţia Experţilor Contabili Autorizaţi şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO