Profesii

Despre eticheta in afaceri

23.02.2004, 00:00 36



Cum se initiaza o conversatie si ce tinuta trebuie sa adopti cu diferite ocazii, cum sa te comporti adecvat la orice reuniune de afaceri sau cum sa prezinti invitatii unii altora, fara teama de a incalca regulile de politete, sunt numai cateva din intrebarile la care incearca sa raspunda cursul "Elite Business Networking Etiquette".



"Cursul se adreseaza oricui doreste sa faca o impresie buna partenerilor de afaceri, sa-si construiasca o imagine cat mai personala si mai distinctiva, sa fie admirat pentru modul cum se comporta in societate", a declarat Ema Grigore, trainer si consultant Intersource si autoarea acestui curs.



Cursul este structurat pe patru module distincte: eticheta in afaceri si ce inseamna networking de succes; arta conversatiei; vestimentatie si stil; afacerile si gastronomia, iar peste 70% din timpul de desfasurare consta in exercitii interactive prin care se practica abilitati de comunicare si relationare, studii de caz, proiectii video, simulari si teste de autoevaluare.



"Programul ofera, intr-un mod practic si concis, recomandari referitoare la situatii asupra carora oricine poate avea indoieli, intr-un moment sau altul - si nu stie cum ar fi ideal sa procedeze. Poate ca unele din recomandari sunt familiare, altele mai putin, iar noi dorim sa stergem semnele de intrebare si sa crestem increderea oamenilor ca stiu sa se comporte impecabil in societate", a declarat Cristina Chirita, conducatorul seminarului..



Cursul Elite Business Networking Etiquette, care va avea loc pe 23 martie, face parte din programul Open Seminars, initiat de compania Intersource si diviziile sale achieveglobal, PayPoint, HROneSource. "Dezvoltarea profesionala nu este doar o responsabilitate personala, ci este un angajament care dureaza o viata. Traim intr-un mediu care se schimba cu rapiditate, iar abilitatile trebuie perfectionate continuu", a spus Charles Crocker, chief executive officer al Intersource Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO