Profesii

Diana Alexi preia conducerea echipei de marketing a PwC de la Mihnea Anastasiu, care trece pe o funcţie la nivel regional

Diana Alexi preia conducerea echipei de marketing a PwC...

Autor: Roxana Rosu

14.05.2019, 11:49 409

PwC România are de la începutul lunii mai un nou lider al echipei de marketing şi comunicare, Diana Alexi preluând atribuţiile de la Mihnea Anastasiu, care va avea un nou rol în echipa regională a PwC CEE, entitatea care coordonează firmele PwC din 29 de ţări din regiunea Europei Centrale şi de Est.

Diana Alexi are peste 15 ani de experienţă în comunicare şi jurnalism.

În ultimii doi ani şi jumătate ea a fost manager de comunicare în cadrul Deloitte ROmânia.

Experienţa sa cuprinde şi o perioadă de peste doi ani în care a lucrat ca expert relaţii cu mass-media în cadrul Ministerului Finanţelor Publice.

Mihnea Anastasiu are pestee  14 ani de experienţă în presa economică şi în comunicare, din care aproape un deceniu de experienţă în diverse poziţii în cadrul PwC, cel mai recent rol fiind cel de lider al echipei de marketing şi comunicare PwC România.

În noul său rol de manager de comunicare regional, el se alătură echipei PwC din regiunea Europei Centrale şi de Est şi va fi implicat în coordonarea comunicării interne din cadrul organizaţiei, precum şi a campaniilor de lansare a iniţiativelor regionale realizate în colaborare cu echipele locale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO