Profesii

Doi români au lansat un boardgame de triatlon, în urma unei investiţii de 20.000 de euro

Doi români au lansat un boardgame de triatlon, în urma...

Autor: Mirabela Tiron

07.09.2016, 16:40 625

Andrei Dordea, triatlet amator, şi Cristian Cătălin, primul game designer român membru al Spiele Autoren Zunft (SAZ), organizaţie profesională europeană, ce reuneşte creatori de jocuri din 19 ţări, au lansat un boardgame de triatlon, “Triathlon Series”  primul dintr-o serie de board game-uri destinate sportivilor amatori. “Este un joc care încurajează întâlnirile prietenilor preocupaţi de aceleaşi subiecte: de la cum ne antrenăm până la ce înseamnă un life-style sănătos, fie că este vorba de mâncare, relaţii, stress management sau brain fitness. De astăzi, “Triathlon Series”, primul produs profesionist de acest fel dezvoltat la nivel european, este disponibil pe www.afterracegames.com”, potrivit reprezentanţilor jocului.

Investiţia iniţială în dezvoltarea produsului TriathlonSeries depăşeşte 20.000 de euro, iar boardgame-ul este adresat pieţei din România. În următoarele luni, targetul va fi extins şi va viza şi alte ţări. Preţul board game-ului TriathlonSeries este de 225 lei.

“Jocul este construit pe ideea că ai în tine puterea necesară să faci faţă competiţiei. Cu fiecare antrenament, devii o versiune mai bună a ta, iar fiecare energie inteligent dozată te ajută să răspunzi provocării de a-i depăşi pe ceilalţi şi, înainte de toate, pe tine însuşi”. Pe piaţa de boardgames au intrat şi alţi tineri antreprenori români, un exemplu fiind compania DMN Partners, care a lansat un boardgame de educaţie financiară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO