Profesii

Două tinere au câştigat burse de 30.000 € pentru cursurile de EMBA ale University of Hull

Două tinere au câştigat burse de 30.000 € pentru...

Autor: Adelina Mihai

27.10.2015, 00:05 1517
Adina Hotinceanu, consultant în marketing la firma de brokeraj Tradeville şi Florina Mădălina Topan, key account manager al filialei din Cluj a companiei de recrutare şi închirere de forţă de muncă temporară Adecco, au câştigat cele două burse în valoare de 30.000 de euro pentru a urma cursurile programului de EMBA al University of Hull, ofe­rite de Ziarul Financiar, SIF Moldova, Electrogrup şi Banca Transilvania. În competeţia pentru obţinerea burselor, care acoperă valoarea integrală a costurilor pentru program, s-au înscris 30 de persoane.
 
Adina Hotinceanu este din luna aprilie a anului trecut con­sultant în marketing la Tradeville, companie controlată de Andrei Siminel (şeful fondului de investiţii NCH Advisors), după ce anterior a fost, timp de aproape un an şi jumătate, mar­keting & communi­cation manager în cadrul Forza Rossa Group, importatorul ma­şinilor Ferrari. Din 2012, ea şi-a deschis, în paralel, compania OpenUp!, care oferă servicii de marketing.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO