Profesii

Edenred deschide un centru internaţional de inovaţie digitală în România, recrutează 200 de IT-işti

Edenred deschide un centru internaţional de inovaţie...

Autor: Izabela Cutieru

08.05.2019, 14:23 805

Furnizorul de soluţii pentru piaţa muncii Edenred a anunţat miercuri lansarea unui centru internaţional de inovaţie digitală, în România, pentru care va recruta 200 de specialişti şi care va dezvolta soluţii pentru sucursalele grupului din întreaga lume, arată un comunicat al companiei.

Edenred Digital Center derulează, în prezent, recrutări pentru 50 de posturi, printre care mobile tech lead, junior si senior developer, build release manager, project manager, cloud leader şi infrastructure security engineer. În următorii 2 ani, Edenred îşi propune să recruteze în România 200 de profesionişti IT, care vor dezvolta platforme globale şi soluţii pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

„Centrul Digital Edenred va fi locul unde echipele IT ale Edenred vor dezvolta noi soluţii şi platforme pentru diversele sucursale ale grupului, din întreaga lume. Liderii digitali din Centrul Edenred vor juca un rol principal în design, implementare şi management pentru platformele Edenred. Proiectele nu vor fi limitate la dezvoltare şi execuţie”, se arată în comunicatul Edenred. Centrul intenţionează să lucreze pe proiecte precum aplicaţii mobile, dezvoltând o aplicaţie mobilă globală pentru plăţi digitale.

În România, Edenred deserveşte peste 35.000 de companii-client şi peste 1.500.000 de utilizatori pentru carduri şi tichete de masă, cadou, tichete de creşă, tichete de vacanţă, tichete sociale, precum şi carduri preplătite pentru cheltuieli de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO