Profesii

Ediţie Specială ZF Live. Târgul Angajatorilor de Top. Andreea Stănescu, General Manager London Stock Exchange Group România: Bucureştiul, probabil că deja este poziţionat pe locul trei între Centrele europene, după Marea Britanie şi Italia

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.04.2019, 00:07 995

London Stock Exchange Group România, centrul de tehnologie al bursei londoneze deschis la Bucureşti anul trecut, a ajuns la 125 de angajaţi şi caută să angajeze  încă cel puţin 100 de oameni până la finalul anului.

„Activitatea din România a început acum un an când primii anagajaţi din echipa de recrutare au venit şi au început treaba. În prezent, avem peste 125 de angajaţi, majoritatea fiind specialişti, programatori, testări, specialişti în infrastructură, specialişti în RPA, NLP şi alte soluţii inovatoare.

Activităţile lor sunt diferite, dar în esenţă ei sprijină prin soluţiile la care lucrează companiile din grup şi respectiv peste 40 de clienţi din domenii financiare.

Cred că suntem un exemplu bun că dacă faci ceea ce trebuie reuşeşti să atragi forţă de muncă. Vrem ca până la sfârşitul anului să ajungem la circa 250 de colegi. Vom avea joburi în domenii primordial tehnice, programatori, specialişti în infrastructură, project manageri, arhitecţi“, a spus Andreea Stănescu, General Manager London Stock Exchange Group România.

130 de companii şi 6.000 de joburi şi-au căutat candidaţii la prima ediţie a Târgului Angajatorilor de Top de anul acesta, desfăşurată la Sala Palatului în week-end. Angajatorii se uită spre sectoarele din IT, vânzări şi resurse umane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO