Profesii

eJobs şi-a recrutat CEO din propriile rânduri: Bogdan Badea, actualul director de vânzări, a fost numit CEO al eJobs România

eJobs şi-a recrutat CEO din propriile rânduri: Bogdan...

Autor: Ştefan Stan

14.02.2018, 14:03 472

Bogdan Badea, actualul Director de Vânzări al eJobs România, a fost numit CEO al companiei, poziţie pe care o va deţine oficial de la 1 martie 2018, potrivit unui anunţ al eJobs.

Bogdan Badea s-a alăturat eJobs din ianuarie 2017. El a absolvit Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti cu un master în „Management financiar şi pieţe de capital”. A continuat ulterior să îşi dezvolte abilităţile în vânzări şi dezvoltarea afacerilor în cadrul companiei Smartree, cât şi în multinaţionale precum P&G, Accace sau Ernst & Young.

„Ne bucurăm că am putut recruta noul CEO al eJobs Group din echipa existentă de management. Acest lucru demonstrează potenţialul extrem de valoros care se regăseşte în cadrul eJobs”, spune Mihnea Vasiliu, Director Executiv al Ringier România, care deţine poziţia de CEO interimar eJobs din decembrie 2017.

Înfiinţată în 1999, eJobs este prima platformă de recrutare lansată în România. eJobs Group SRL aparţine companiei Ringier Romania, parte din Ringier AG, compania internaţională de media localizată în Zurich, Elveţia..

„Voi prelua responsabilitatea de a ghida o echipă performantă într-o piaţă extrem de competitivă. Împreună vom continua să lucrăm la extinderea gamei de soluţii inovatoare în recrutare, care vor răspunde nevoilor partenerilor noştri şi îi vor susţine în atingerea propriilor obiective de performanţă”, a declarat Bogdan Badea, noul CEO al eJobs Group. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO