Profesii

Eliza Calciu Şerban preia funcţia de Senior Marketing Manager, la divizia de Snacks a PepsiCo, în regiunea Balcanilor de Est

Eliza Calciu Şerban preia funcţia de Senior Marketing...

Autor: Roxana Rosu

01.09.2020, 13:22 326

PepsiCo a numit-o pe Eliza Calciu Şerban, cu experienţă de peste 13 ani în marketing, în funcţia de Senior Marketing Manager, segmentul Snacks, pentru regiunea Balcanilor de Est.

Ea conduce agenda de marketing pentru întreg portofoliul Snacks al PepsiCo East Balkans şi va raporta operaţional către Adrian Lăcătuş, GM Senior Director East Balkans, iar funcţional va face parte din echipa Marketing Snacks, din Europa Centrală, raportând către Carl Windfuhr, Central Europe Snacks Senior Director.

„Suntem încântaţi să anunţăm că Eliza face parte din echipa PepsiCo, iar colegii noştri sunt nerăbdători să o ajute  în procesul tranziţie şi familiarizarea cu brandurile din portofoliul PepsiCo. Avem încredere că va aduce un suflu nou segmentului Snacks, datorită gândirii sale strategice de care a dat dovadă în mai bine de un deceniu alături de echipe importante din FMCG”, a declarat Adrian Lăcătuş, East Balkans Commercial Senior Director.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO