Profesii

eMag şi-a luat director de marketing de la Intel

Autor: Magraon Andreea

21.02.2011, 11:12 120

Irinel Burloiu, 35 de ani, fostul Business Development Manageral Intel România, filiala locală a celui mai mare producător demicroprocesoare din lume, a preluat de astăzi funcţia de directorde marketing al eMag, cel mai mare magazin online din România. Ell-a înlocuit pe Radu Apostolescu, vicepreşedinte, care a fost numitdirector de dezvoltare al retailerului, potrivit datelor postate pebblogul companiei.

eMag a obţinut anul trecut afaceri de 102 milioane de euro, încreştere cu 60% comparativ cu 2009, în condiţiile în care piaţa decomerţ online electro-IT a avut un avans până la 145 mil. euro. Celmai bine vândute produse au rămas laptopurile, eMag fiind cel maimare vânzător de astfel de produse de pe piaţa locală, având o cotăde 25%.

Compania are în prezent şase showroom-uri în ţară, ultimul fiinddeschis în luna septembrie 2010 la Constanţa, în urma uneiinvestiţii de aproape 60.000 de euro. Pentru acest an, companiaestimează afaceri de 150 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO