Emanuel Babici, Uzinsider: Generaţia de astăzi nu ştie care sunt problemele majore ale economiei

11 iul 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

„Oamenii s-au mutat de la producător la comerciant, în condiţiile în care salariile sunt aceleaşi, iar munca este mai simplă.“

Priorităţile noilor generaţii, mai puţin concentrate pe calitatea lucrurilor pe care le fac la locul de muncă, are un impact negativ puternic asupra indus­tri­ei în general şi a celei producătoare de echipamente pentru tehnologii com­ple­xe în special, este de părere Emanuel Babici, vicepreşe­din­tele gru­pului industrial Uzinsider.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

 
Cuvinte cheie:
economie
, generatie
, probleme
, conditii
, munca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide