Profesii

Este oficial: Studenţii de peste 26 de ani vor circula gratuit cu trenul

Este oficial: Studenţii de peste 26 de ani vor circula...

Autor: Dragoş Dinu

23.04.2018, 20:40 197

Studenţii care au peste 26 de ani pot circula gratuit cu trenul, după ce Senatul a adoptat amendamentul care vizează studenţii care depăşesc această vârstă şi nu aveau gratuitate la transportul feroviar, potrivit unui comunicat ANOSR.

„În următoarea perioadă, ANOSR va insista pentru a fi urgentat procesul de distribuire al  legitimaţiilor de transport studenţilor de peste 26 de ani, solicitând universităţilor să pună în aplicare noile prevederi ale legii, în aşa fel încât aceştia să-şi exercite un drept care le-a fost luat. Astfel, aceştia vor putea circula în curând gratuit”, se arată în comunicat.

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) este federaţia naţională studenţească, non-guvernamentală şi non-partizană care are ca scop principal reprezentarea intereselor comune ale studenţilor din România, apărarea şi promovarea drepturilor şi obligaţiilor acestora, cât şi stimularea participării lor la actul educaţional şi la viaţa socială, economică şi culturală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO