ZF 24

Executivii nu stiu sa ceara rezultate in urma trainingului

25.05.2008, 15:30 11

Unele companii folosesc trainingul ca factor motivational pentru angajati, in timp ce altele fac training in momentul in care are loc o restructurare in organizatie. Din acest motiv, multi dintre executivii autohtoni nu stiu ca pot sa ceara rezultate vizibile furnizorilor de training pe care ii contracteaza.

?Daca nu stii ce vrei sa masori atunci cand incepi un training, degeaba masori pe parcurs. Masurarea trebuie sa inceapa odata cu evaluarea nevoii de training, insa managerii inca nu stiu ca pot sa ceara rezultate atunci cand cei de la resurse umane vin cu o propunere de training?, a spus Dan Berteanu, general manager al firmei cu activitati de training United Business Development (UBD), in cadrul unui seminar organizat de HR Club.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, care este scopul trainingului si cum se pot vedea cel mai bine rezultatele acestuia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO