Profesii

EY o promovează Partener pe Ana-Maria Voicu Domşa în cadrul Centrului Fiscal EMEIA în România

EY o promovează Partener pe Ana-Maria Voicu Domşa în...

Autor: Cristina Bellu

08.10.2020, 11:46 550

Ana-Maria Voicu Domşa preia poziţia de Partener al EY România în cadrul Centrului Fiscal EMEIA (EMEIA Tax Center), rol din care va coordona alături de alţi parteneri activitatea echipei de taxe indirecte, raportare şi conformitate din cadrul centrului.

„Ana-Maria este un profesionist cu o formare completă în cadrul EY, cu o perspectivă globală şi locală asupra practicii de consultanţă pe zona de asistenţă fiscală”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România şi Moldova şi Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Regiunea Asiei Centrale.

Având o experienţă de 12 ani în cadrul EY, Ana-Maria Voicu Domşa a debutat în 2008 în echipa de Taxe Indirecte, imediat după absolvirea Facultăţii de Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) Bucureşti. În 2012, a acceptat o misiune nouă în cadrul EY Belgia, în timpul căreia s-a concentrat pe zona serviciilor globale de conformitate şi raportare. După întoarcerea în România, s-a alăturat echipei de taxe indirecte din Centrul Fiscal EY EMEIA (Europa, Orientul Mijlociu, India şi Africa) şi a continuat să furnizeze servicii globale de asistenţă fiscală indirectă.

În prezent, Ana Maria Voicu Domşa este unul dintre liderii echipei regionale de taxe indirecte (Centrul Fiscal EMEIA GCR Taxe indirecte), care numără peste 80 de profesionişti, dintre care opt în România.

Activitatea echipei regionale se concentrează pe sprijinirea marilor grupuri multinaţionale în furnizarea de acorduri complexe de externalizare, printr-o abordare coerentă pentru tranziţia şi îndeplinirea obligaţiilor de conformitate în materie de TVA şi a consultanţei conexe. 

"Sunt bucuros să anunţ promovarea Anei-Maria ca Partener în cadrul Centrului Fiscal EMEIA în România. Ana-Maria este co-lider al echipei de taxe indirecte din acest centru şi are o vastă experienţă în asistarea clienţilor multinaţionali în tratarea activităţilor de conformare şi raportare globală a impozitelor indirecte. Centrul fiscal EY EMEIA (ETC) este un hub de inovare în domeniul fiscal, format din profesionişti din regiunea Europa, Orientul Mijlociu, India şi Africa, extrem de specializaţi în dezvoltarea de servicii integrate şi în oferirea de asistenţă fiscală transfrontalieră”, adaugă Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică.

Cu experienţă în crearea, sprijinirea şi managementul proceselor globale de conformitate şi de raportare a impozitelor indirecte, Ana Maria Voicu Domşa deţine certificarea Project Management Professional (PMP), acordată de Project Management Institute, şi cea de consultant fiscal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO