Profesii

EY România şi-a extins echipa cu 80 de juniori şi 30 de interni. „Tinerii care au finalizat studiile anul acesta vor ca procesul în care sunt implicaţi să fie simplu, apreciază feedback-ul, sunt receptivi la instrumentele de evaluare online"

EY România şi-a extins echipa cu 80 de juniori şi 30...

Autor: Roxana Rosu

07.09.2016, 10:54 456

EY România şi-a extins echipa cu 80 de juniori şi 30 de interni în luna septembrie, în birourile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, ajungând să depăşească 700 de angajaţi pe plan local.

Peste jumătate dintre noii angajaţi se vor alătura departamentului de Audit financiar, iar restul vor face parte din departamentele de Asistenţă fiscală şi juridică, Asistenţă în tranzacţii şi Asistenţă în afaceri. Cei 80 de juniori au fost selectaţi în această primăvară din peste 3.500 de candidaţi .

„Provocarea campaniei de recrutare de anul acesta a fost să îi cunoaştem pe toţi aceşti tineri şi să venim în întâmpinarea aşteptărilor lor, astfel încât să reuşim să îi selectăm pe cei mai buni 80 dintre ei. Per ansamblu, generaţia care a finalizat studiile universitare anul acesta îşi doreşte ca procesul în care sunt implicaţi să decurgă simplu, apreciază feedback-ul şi este receptivă la instrumentele de evaluare online”, explică Andreea Mihnea, Director Resurse Umane EY România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO