Profesii

Filiala concernului german Msg Systems are în plan să recruteze încă 30 de oameni anul viitor

Filiala concernului german Msg Systems are în plan să...

Autor: Laurentiu Cotu

27.11.2013, 00:05 174
Furnizorul de consultanţă şi soluţii IT Msg Systems România, filiala locală a con­cer­nu­lui german Msg Systems AG, cu clienţi pre­cum BMW, Audi sau Vienna Insurance Group, intenţionează să mai recruteze anul viitor încă 30 de oameni, ajungând astfel la un to­tal de 200 de angajaţi pe piaţa locală. Tot­oda­tă, până la finalul acestui an compania are dis­ponibile opt poziţii pentru departamentul de dezvoltare software.
 
„În prezent Msg Systems România are 170 de angajaţi, în cursul acestui an fiind recrutaţi peste 40 de specialişti, în principal în domeniile Java, respectiv SAP/ABAP. Intenţionăm ca în anul 2014 să reuşim să deschidem alte 30 de poziţii noi pentru proiectele pe care le desfăşurăm şi să atingem astfel nivelul de 200 de angajaţi“, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Jinga, general manager ale Msg Systems România. Formarea profesională a angajaţilor Msg Systems România presupune atât ac­tivi­tăţi de instruire pe plan local, în Cluj-Napoca, cât şi sesiuni de instruire desfă­şurate în sediile companiei din Germania.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO