Profesii

Firma de avocatură NNDKP a asistat dezvoltatorul de parcuri industriale CTP la achiziţia unui depozit de la grupul australian Cromwell Property Group, în platforma A1 Business Park din Dragomireşti Vale

Firma de avocatură NNDKP a asistat dezvoltatorul de...

Autor: Roxana Rosu

18.11.2020, 12:33 260
Firma de avocatură NNDKP a asistat CTP, dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, la achiziţia unei suprafeţe de 95.000 de metri pătraţi de clădiri de la grupul australian Cromwell Property Group.
 
Echipa implicată în această tranzacţie a fost coordonată de Lavinia Ioniţă Rasmussen, Partener în cadrul practicii de Tranzacţii Imobiliare. 
 
„Având în vedere contextul economic şi social în care ne aflăm în această perioadă, achiziţia CTP vine să evidenţieze importanţa unei abordări strategice pe termen lung, construită în jurul unor piloni cheie: capacitatea de inovare, versatilitate, validarea importanţei resursei umane într-un context în continuă schimbare”, a declarat Lavinia Ioniţă Rasmussen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO