Profesii

Firma de avocatură Mareş & Mareş, specializată în dreptul penal care vizează în principal infracţiuni economice şi de corupţie, creşte echipa de drept penal cu un nou asociat senior

Firma de avocatură Mareş & Mareş, specializată în...

Autor: Roxana Rosu

03.02.2022, 10:13 801

Firma de avocatură Mareş & Mareş, specializată în dreptul penal care vizează în principal infracţiuni economice şi de corupţie, a recrutat-o pe Cipriana Pop, avocat specializat în dreptul penal, în calitate de asociat senior.

Cipriana Pop a colaborat în ultimii 8 ani cu profesorul şi practicianul Gheorghiţă Mateuţ, dobândind experienţă în dosare penale cu grad ridicat de complexitate, precum infracţiuni de corupţie, spălarea banilor, evaziune fiscală şi alte infracţiuni prevăzute în legi speciale, precum şi infracţiuni de drept comun.

Ea este absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca şi a programului de master cu specializarea „Ştiinţe penale şi criminalistică” din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO