Profesii

Florinela Cîrstina, noul CEO al Medicover România: „Dorim să ne extindem reţeaua prin dezvoltare de noi locaţii sau prin achiziţii, suntem foarte atenţi la oportunităţile din piaţă“

Florinela Cîrstina, noul CEO al Medicover România, lucrează în cadrul companiei de cinci ani, fiind de profesie medic.

Florinela Cîrstina, noul CEO al Medicover România, lucrează în cadrul companiei de cinci ani, fiind de profesie medic.

Autor: Georgiana Mihalache

15.01.2021, 21:20 348

♦ De profesie medic, noul CEO al Medicover, Florinela Cîrstina, vrea să consolideze prezenţa locală a grupului suedez de servicii medicale private ♦ Cea mai mare provocare din pandemie pentru Medicover a fost siguranţa personalului medical din cadrul reţelei ♦  Până acum, jumătate dintre personalul medical al Medicover s-a vaccinat împotriva COVID, adică mai bine de 1.700 de oameni.

Florinela Cîrstina, noul CEO al Medicover România, are planuri de extindere pentru al treilea operator privat din ţară după cifra de afaceri, atât ca număr de unităţi, cât şi în ceea ce priveşte personalul medical.

Medici nişaţi pe specialităţi medicale şi clinici noi sunt principalele direcţii pe care pariază noua şefă Medicover, care nu a dezvăluit însă oraşele pe care le ţinteşte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO