Profesii

​Fostul şef al Kandia Dulce şi Red Bull în România a devenit consilierul Primului Ministru

​Fostul şef al Kandia Dulce şi Red Bull în România...

Autor: Cristina Roşca

26.12.2015, 00:35 5138

Executivul Mihuţ Crăciun, care a condus în ultimii ani mai multe businessuri în România printre care cel al producătorului de ciocolată Kandia Dulce şi cel al producătorului de energizante Red Bull, a devenit consilierul Primului Ministru, Dacian Cioloş, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Înainte de a prelua această funcţie el a fost general manager pentru România şi Bulgaria pentru compania din domeniul construcţiilor Selena. Iniţial, timp de un an şi jumătate el s-a ocupat doar de businessul din România, pentru ca în ianuarie 2015 să preia şi Bulgaria în portofoliu. El a păstrat această funcţie până în august 2015.

Mihuţ Crăciun este cel care a fost timp de mai bine de doi ani la conducerea producătorului de ciocolată Kandia. În timpul mandatului lui Crăciun Kandia a fost protagonista a două tranzacţii - achiziţia Supreme Chocolat şi Heidi Chocolat. Anterior, managerul care este absolvent al Universităţii Tehnice de Construcţii din Bucureşti a condus timp de şase ani subsidiara locală a Red Bull şi a activat în companii precum Coca Cola şi Japan Tabacco Internaţional România, potrivit informaţiilor de pe reţeaua de socializare LinkedIn.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO