Furnizorul de servicii de externalizare Comdata a ajuns la 3.200 de angajaţi

16 mai 2018 Autor: Adelina Mihai

Comdata Service, un furnizor de servicii de call center care a intrat pe plan local în urmă cu zece ani, a ajuns la 3.200 de angajaţi în România.

„Seriozitatea acordată muncii combinată cu abilităţile românilor de vorbire în numeroase limbi străine au transformat România într-o destinaţie preferată pentru jucătorii din industria serviciilor de externalizare (business process outsourcing) în ultimii 15 ani”, a declarat Massimo Canturi, CEO-ul global al Comdata Group.

Compania, care are birouri în şapte oraşe (Bucureşti, Craiova, Constanţa, Piteşti, Buzău, Galaţi şi Brăila), a deve­nit unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul servi­ciilor de externalizare şi are venituri anuale de aproape 150 mil. lei. Comdata a intrat pe piaţa locală în urmă cu 10 ani, când a deschis un birou în Bucureşti care să deser­vească clienţii italieni din industriile telecom şi bancar, după care şi-a extins prezenţa în alte şase oraşe. „Ce ne-a deter­mi­nat să investim în România în ultimii zece ani a fost faptul că am găsit candidaţi vorbitori de limbă italiană, bine edu­caţi, care ne-au ajutat să oferim acelaşi nivel al calităţii servi­ciilor pe care îl oferim în Italia“, a adăugat Massimo Canturi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

 
Cuvinte cheie:
externalizare
, Comdata
, servicii
, industrie
, angajati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide