Profesii

George Botezatu, antreprenor şi jurnalist auto, a încetat din viaţă. În urma sa lasă două reviste auto şi o agenţie imobiliară

George Botezatu

George Botezatu

Autor: Bogdan Alecu

01.03.2019, 00:05 2769

George Botezatu, fondatorul revistelor auto 4x4Wheels şi EcoWheels şi a catalogului RacingWheels a încetat din viaţă la mijlocul acestei luni la vârsta de 34 de ani.

Pasionat de automobile, el a fost pe rând redactor auto şi ulterior redactor-şef al revistei auto româneşti AutoExpert pentru ca ulterior alături de Răzvan Loghin să pună bazele revistei 4x4Adventure. După aproximativ un an, a mers şi mai departe şi la finalul anului 2015 se contura ideea MediaWheels, iar la debutul lui 2016 apăreau pe piaţa din România două publicaţii complet noi, în care George Botezatu a investit - revista 4x4Wheels şi EcoWheels.

În vara anului trecut George şi-a extins portofoliul şi a spus bazele agenţiei Coldwell Banker Constanţa, în condiţiile în care piaţa imobiliară de la malul mării oferă un potenţial tot mai mare. În calitate de managing partner Coldwell Banker Constanţa, el declara anul trecut pentru ZF că potenţialul cel mai mare îl reprezintă achiziţiile de apartamente pentru a fi închiriate ulterior către turişti, cu un randament investiţional de peste 6%.

George Botezatu s-a născut la Oituz, a urmat cursurile Facultăţii de Drept, iar la pachet cu liceul militar de specialitate absolvit, poate că ar fi părut că se îndreaptă către o carieră de succes în uniformă, însă el era pasionat de automobile. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO