Profesii

Germanii de la Bosch îşi fac divizie internaţională de servicii de suport. Aproape 10% din angajaţi sunt în Timişoara

Germanii de la Bosch îşi fac divizie internaţională...

Autor: Corina Mirea

22.09.2015, 00:06 1050
Grupul german Bosch, cu afaceri care se apropie de un miliard de lei pe piaţa locală, va deschide din prima zi a anului viitor o divizie internaţională de servicii de suport. Până acum, linia de business a Bosch care furnizează servicii de suport a funcţionat în cadrul unei alte divizii şi a reuşit să creeze 5.000 de locuri de muncă la nivel internaţional. Dintre acestea, circa 450 (9%) se regăsesc în biroul din Timişoara al Bosch - Bosch Service Solutions, centru care anul trecut a ajuns la afaceri de 52,6 milioane de lei şi la un profit de 5,8 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.
 
Bosch a intrat pe piaţa locală în urmă cu peste două decenii, cu un birou de vânzări, iar de-a lungul timpului germanii au ajuns să deţină în România patru birouri – în Bucureşti (vânzări), Cluj (cercetare şi producţie), Timişoara (servicii de suport) şi Blaj (vânzări, cercetare şi producţie).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO