Profesii

Gi Group: Găsim greu candidaţi în anumite zone ale ţării

Autor: Adelina Mihai

17.06.2015, 00:06 2070
Compania de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară Gi Group, cu acţionariat italian, a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri cumulată de 54 mil. lei, în creştere cu 60% faţă de perioada similară a anului anterior, potrivit datelor raportate de companie la Ministerul de Finanţe.
 
În România, Gi Group este prezentă prin două entităţi juridice, Gi Group Staffing Company SRL şi Barnett Mccall Recruitment SRL.
 
„Businessul companiei a urmat trendul pieţei, care a fost în creştere, însă şi costurile de recrutare au crescut din cauza greutăţii de a găsi candidaţi în anumite zone ale ţării unde şomajul este foarte scăzut. Pentru 2015 ne aşteptăm la continuarea trendului pozitiv al businessului de recrutare, majoritatea sectoarelor economice arătându-şi interesul de a creşte numărul de angajaţi interni pe parcursul acestui an”, a spus Felix Toma, country manager al Gi Group România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO