Profesii

Giovanni Villabruna, directorul Ansaldo Nucleare România, a fost ales preşedintele Asociaţiei Confindustria

Giovanni Villabruna, directorul  Ansaldo Nucleare...

Autor: Roxana Rosu

05.02.2018, 14:41 484

Giovanni Villabruna, care conduce compania Ansaldo Nucleare ( Grupul Ansaldo Energia), a fost ales preşedinte al Asociaţiei Confindustria Romania, în locul lui Mauro Maria Angelini.

Giovanni Villabruna are o experienţă profesională de peste treizeci de ani în România.

Printre temele pe care le va aborda cu prioritate în cadrul mandatului său, Preşedintele Villabruna are în vedere dezvoltarea asociativă, nu doar în sensul creşterii numerice cât şi a celei calitative.

El a subliniat şi necesitatea unui dialog mai amplu cu întreprinderile de mari dimensiuni de pe piaţa locală, considerând că marile bănci italiene prezente în România reprezintă un partener indipensabil în susţinerea dezvoltării în special a IMM-urilor.

Giovanni Villabruna consideră că printre sectoarele de mare interes pentru creşterea României, se numără agricultura, energia, construcţiile, infrastructura şi mediul.

Echipa lui Villabruna în cadrul Confindustria România în perioada 2018-2020 este alcătuită din: Alessandro Romei (Rina Simtex) în calitate de Prim Vicepreşedinte, Giulio Bertola (ADV Communications), Nicola Longo Dente (Unicredit), Roberto Falato (Boscolo&Partners Consulting), Fausto Mastrini (Auto Perugia), Wolfgang Meier (Pirelli), Alessio Miconi (OMA Romania) şi Marco Nicastro  (Agro Magisa).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO