Profesii

Gothaer Asigurări Reasigurări are un nou director executiv: Leslie Jones Breer vine în locul Ancăi Băbăneaţă la conducerea companiei

Gothaer Asigurări Reasigurări are un nou director...

Autor: Dragoş Dinu

13.02.2019, 20:30 1100

Consiliul de Administraţie al Gothaer Asigurări Reasigurări l-a desemnat pe Leslie Jones Breer, 61 de ani, în calitate de director executiv al companiei. El vine în locul Ancăi Băbăneaţă, care a decis să părăsească compania la data de 11 aprilie 2019.

Alături de directorul executiv adjunct, Cosmin Angheluţă, Breer va susţine dezvoltarea strategică a Gothaer Asigurări Reasigurări. Acest lucru va asigura continuarea normală a activităţii companiei.

„Mă bucur că prin Leslie Breer am reuşit să câştigăm pentru această poziţie un expert recunoscut pe piaţa asigurărilor din România. Sunt sigur că împreună cu el şi cunoştinţele sale de specialitate vom reuşi foarte repede să dezvoltăm Gothaer Asigurări Reasigurări şi să rămânem astfel în continuare un partener de încredere pentru clienţii şi partenerii noştri“, a spus Christopher Lohmann, preşedintele Consiliului de Administraţie al Gothaer Asigurări Reasigurări.

„Totodată, aş dori să mulţumesc Ancăi Băbăneaţă pentru colaborare şi valoroasa ei contribuţie la dezvoltarea activităţii Gothaer Asigurări Reasigurări într-un climat de piaţă dificil de la preluarea companiei de către Grupul  Gothaer”, a mai spus Lohmann.

Gothaer Asigurări Reasigurări este subsidiara din România a grupului Gothaer. Cu aproape 200 de ani pe piaţa de asigurări, grupul Gothaer gestionează un portofoliu de active de peste 28 de miliarde de euro şi prime brute subscrise anuale de aproximativ 4,4 miliarde euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO