Grupul de outsourcing Accenture se apropie de 2.000 de angajaţi în România

3 aug 2015 Autor: Adelina Mihai

Răzvan Pătrunoiu, Accenture România: Prin achizi­ţionarea EnergyQuote JAI, 279 de angajaţi ai EnergyQuote JAI din birouri din Europa (inclusiv Marea Britanie şi România), precum şi din India sunt aşteptaţi să se alăture Accenture la finalizarea tranzacţiei.

Compania de consultanţă în mana­gement, soluţii tehnologice şi servicii de externalizare a proceselor de afaceri Accenture a ajuns la 1.800 de angajaţi în România, în birourile din Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş.
 
Compania a anun­ţat recent achi­ziţia, la nivel global, a EnergyQuote, o com­panie care oferă ser­vicii de mana­gement şi achiziţii din indus­tria ener­getică şi care are circa 140 de salariaţi la Iaşi. În urma acestei achi­ziţii, Accen­ture ar urma să ajungă la circa 2.000 de sa­lariaţi pe plan local.
 
„Prin achizi­ţio­narea Ener­gy­Quote JAI, 279 de an­gajaţi ai Ener­gy­­Quote JAI din birouri din Euro­pa (inclusiv Marea Britanie şi Româ­nia), precum şi din India sunt aştep­taţi să se alăture Accenture la fina­li­zarea tranzac­ţiei.
 
De asemenea, Accen­ture preia şi tehnologiile pro­prii Energy­Quote JAI, precum şi infor­maţiile de­ţi­nute de aceas­ta des­pre piaţa de ener­gie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.08.2015

 
Cuvinte cheie:
angajati
, romania
, apropiere
, Accenture
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide