Profesii

Hidroelectrica a adus de la începutul anului şase şefi noi de la Enel, Vimetco sau OTP

Hidroelectrica a adus de la începutul anului şase şefi...

Autor: Roxana Petrescu

16.07.2014, 00:05 779
Numărul managerilor noi aduşi în Hi­dro­elec­trica, cel mai mare producător de ener­gie din România, intrat în februarie pen­tru a doua oară în insolvenţă, a ajuns la şase de la înce­putul acestui an, recrutările fă­cându-se din cadrul unor firme ca Enel, Vimet­co sau OTP Bank.
 
Cea mai recentă numire a avut loc la începutul acestei săptămâni, când în funcţia de director al direcţiei de achiziţii şi logistică din Hidroelectrica a fost numit Viorel Cer­chez, fost director de achiziţii în cadrul Ţiriac Holdings, funcţie pe care o ocupa din 2009.
 
„Din iulie 2005 până în octombrie 2009 a lucrat la Hewlett Packard, Bucureşti şi Geneva, pe poziţia de director de achiziţii (2005-2007) şi director de strategie şi achiziţii din noiembrie 2007 până în octombrie 2009. Din octombrie 2009 şi până la angajarea la Hidroelectrica a fost director de achizitii la Ţiriac Holdings (Ţiriac Auto, Ţiriac AIR, Ţiriac Real Estate şi Ţiriac Financial)“, au anunţat reprezentanţii Hidroelectrica.
 
„Evoluţia preţului energiei în piaţă pune pre­siune pe toţi producătorii să-şi optimizeze cos­turile. O companie care are achiziţii anuale de peste 100 milioane de euro, evident că are nevoie de o nouă abordare şi viziune care să ţină cont de acest deziderat“, a decla­rat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO