Profesii

Honeywell îl numeşte pe Ronald Binkofski în funcţia de preşedinte pentru Europa Centrală şi de Est

Honeywell îl numeşte pe Ronald Binkofski în funcţia...

Autor: Alex Ciutacu

18.07.2018, 18:46 259

Honeywell a anunţat astăzi numirea lui Ronald Binkofski în funcţia de preşedinte pentru Europa Centrală şi de Est, potrivit unui anunţ al companiei.

Acesta ar urma să coordoneze de la Varşovia strategia de dezvoltare a Honeywell în regiune. Misiunea sa este de a asigura accesul clienţilor din regiune la tehnologiile companiei pentru a-şi îmbunătăţi securitatea, eficienţa şi productivitatea.

Binkofski a ocupat poziţia de director general pentru Asia Centrală în cadrul Microsoft.

Honeywell combină produse hardware cu soluţii software şi analiză de date. Operaţiunile regionale acoperă toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse şi servicii aerospaţiale, tehnologii de control pentru clădiri, locuinţe şi spaţii industriale, precum şi materiale avansate – şi includ vânzări, asistenţă pentru clienţi, zonă administrativă, producţie şi cercetare.

„Tehnologiile Honeywell sunt folosite de oameni în fiecare zi, deseori fără ca ei să realizeze acest lucru, fie că facilitează un transport aerian mai sigur, sprijină zona de e-Commerce printr-o logistică îmbunătăţită sau contribuie la o mai mare eficienţă energetică a clădirilor”, spune Shane Tedjarati, preşedintele Global High Growth Regions Honeywell.  

„Avem operaţiuni în diverse sectoare şi un portofoliu larg de tehnologii, ceea ce ne pune într-o poziţie unică pentru a adresa numeroasele oportunităţi de creştere pe pieţele emergente din Europa Centrală şi de Est. Experienţa lui Ronald în software şi business este de nepreţuit, pe măsură ce Europa Centrală şi de Est devine o regiune din ce în ce mai importantă în strategia de creştere pe termen lung a Honeywell.”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO