Profesii

Immofinanz l-a numit pe austriacul Gerald Grüll la coordonarea proiectelor de retail

Immofinanz l-a numit pe austriacul Gerald Grüll la...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.02.2017, 15:13 275

Austriecii de la Immofinanz l-au numit pe Gerald Grüll pentru gestionarea portofoliului de retail al companiei în Europa. Austriacul Gerald Grüll (46 de ani) va ocupa funcţia de head of asset management retail.

„El şi echipa sa vor continua extinderea reţelelor noastre de parcuri de retail STOP SHOP şi de centre comerciale VIVO!, precum şi optimizarea spaţiului nostru de retail pentru a atrage chiriaşi internaţionali şi locali", a spus Dietmar Reindl, COO al Immofinanz.

Gerald Grüll are o experienţă de 17 ani în sectorul imobiliar, cu precădere în mediul internaţional de retail corporativ. Anterior, el a realizat reproiectarea generală, renovarea şi extinderea centrului comercial Donauzentrum din Viena şi a SCS din Vösendorf, pentru compania imobiliară franceză Unibail-Rodamco.

După finalizarea studiilor în planificare spaţială şi dezvoltare regională la TU Wien, a absolvit un program de masterat în domeniul imobiliar la Danube University Krems şi un curs de management executiv pentru sectorul imobiliar internaţional în Regensburg, Milano şi Paris.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO