Profesii

Jérôme Chevrolet preia conducerea GEFCO România

Jérôme Chevrolet preia conducerea GEFCO România

Autor: Bogdan Alecu

02.04.2015, 11:29 390

GEFCO România, filiala locală a Grupului GEFCO, una dintre cele mai mari compani din sectorul logistic european, îl numeşte pe Jérôme Chevrolet în poziţia de Director general. El preia astfel postul de la Christophe de Korver, care va urma o altă provocare profesională.

Noua poziţie completează rolurile curente pe care le indeplineşte Jérôme Chevrolet, în calitate de Area Manager pentru ţările din Balcani şi Director general GEFCO Bulgaria şi contribuie, astfel, la ambiţia Grupului de a-şi consolida poziţia în regiune.

“România este deja o ţară cheie în strategia regională GEFCO, devenind un hub din ce în ce mai important în zona Balcanilor. Prin cele 5 divizii – Overland, Overseas, Finished Vehicles Logistics, WRP şi Customs, încercăm să oferim clienţilor noştri cele mai inovative soluţii multimodale şi cred că România are, în continuare, un potenţial mare de creştere”, a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru ţările din Balcani şi Director general GEFCO România şi Bulgaria .

Jérôme Chevrolet a început colaborarea cu Grupul GEFCO în 2007. El a ocupat poziţia de Director general al GEFCO Ucraina şi, şaşe ani mai târziu, a preluat conducerea filialei din Bulgaria şi a fost numit Area Manager pentru regiunea Balcanilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO