Profesii

Jeff Puritt, preşedinte Telus International: Am ajuns la 1.200 de angajaţi în România şi vrem să mai facem cel puţin 300 de noi angajări în următoarele luni

Jeff Puritt, preşedintele TELUS International:
În fiecare ţară în care suntem prezenţi, salariile medii ale angajaţilor TELUS variază între 2 şi 4 salarii minime din ţara respectivă. Ne uităm mereu să fim competitivi pe piaţă, pentru că nu rezişti în business dacă nu plăteşti la un nivel competitiv, rişti ca oamenii să nu îţi mai vină la birou.

Jeff Puritt, preşedintele TELUS International: În fiecare ţară în care suntem prezenţi, salariile medii ale angajaţilor TELUS variază între 2 şi 4 salarii minime din ţara respectivă. Ne uităm mereu să fim competitivi pe piaţă, pentru că nu rezişti în business dacă nu plăteşti la un nivel competitiv, rişti ca oamenii să nu îţi mai vină la birou.

Autor: Adelina Mihai

18.07.2018, 00:08 722

„Dacă rezolvi problema fluctuaţiei de personal în industria de outsourcing, aproape că nu mai ai probleme de business.“

Furnizorul canadian de servicii de externalizare TELUS Interna­tional, care a ajuns la 1.200 de angajaţi în Bucureşti şi în Craiova, va continua angajările în România în următoarele luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO