Profesii

JTI România are un nou director general

Mark Rock

Mark Rock

Autor: Ana Maria Petcana

21.04.2015, 09:58 1480

Mark Rock are o experienţă de 28 de ani în industria tutunului.

"JTI a intrat în a treia decadă de când este prezentă în România: am venit aici ca să rămânem şi să dezvoltăm afacerea, aşadar vom continua să investim în mărcile noastre, în fabrică şi în oamenii noştri. Vom colabora şi pe viitor cu autorităţile, într-o manieră constructivă şi transparentă, pentru un mediu fiscal şi legislativ stabil şi pentru a combate contrabanda cu ţigarete", a declarat Mark Rock, noul general manager al JTI România, Moldova şi Bulgaria.

JTI şi-a început activitatea în România în 1993 (denumită la momentul respectiv R.J. Reynolds) şi a fost una dintre primele companii multinaţionale înfiinţate în România. În 2012, JTI România a investit 25 de milioane de euro în fabrica din Bucureşti, ceea ce a condus la crearea a peste 125 de noi locuri de muncă. Anul trecut, JTI România a finalizat noul sediu din Bucureşti. În total, JTI România are aproximativ 1.000 de angajaţi care lucrează în producţie şi în birourile de vânzări.

JTI, membră a Grupului Japan Tobacco, este unul dintre cei mai mari producători internaţionali de produse din tutun. Compania comercializează mărci precum Camel, Winston şi Mevius (Mild Seven).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO