Profesii

​Karina Pavăl, fiica acţionarului majoritar de la Dedeman, renunţă la mandatul de administrator al Conpet Ploieşti după mai puţin de un an

​Karina Pavăl, fiica acţionarului majoritar de la...

Autor: Tibi Oprea

04.06.2019, 17:57 1537

Conpet Ploieşti (COTE), transportatorul naţional de ţiţei prin conducte şi cale ferată, anunţă la bursă intenţia Karinei Pavăl, fiica lui Dragoş Pavăl, acţionarul majoritar al retailerului de bricolaj Dedeman, de a renunţa la mandatul de membru al consiliului de administraţie “din cauze neimputabile părţilor”.

„După împlinirea termenului de 30 zile de la data comunicării acestei decizii, doamna Pavăl Karina nu va mai deţine calitatea de administrator al societăţii Conpet. Conpet mulţumeşte doamnei Pavăl Karina pentru profesionalismul şi eforturile depuse în perioada exercitării mandatului de administrator al societăţii”, se arată în raport.

Karina Pavăl a intrat în boardul Conpet Ploieşti pe 22 august 2018, unde avea o indemnizaţie brută lunară de 13.022 de lei. Aceasta fusese propusă în consiliul de administraţie de către Dedeman, în contextul în care retailerul de bricolaj are 7,4% din capitalul social al companiei.

Conpet Ploieşti este controlată de către statul român prin Ministerul Energiei, cu o participaţie de 58,7% din capitalul social. De la începutul anului, acţiunile COTE înregistrează plus 2,9%, pe un rulaj în valoare de 23,6 mil. lei. Spre comparaţie, indicele principal BET înregistrează plus 16,2% în aceeaşi perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO