Profesii

KFC caută 30 de oameni la un târg de cariere organizat la Cluj-Napoca

KFC caută 30 de oameni la un târg de cariere organizat...

Autor: Laurentiu Cotu

19.10.2015, 16:09 1108

Lanţul de restaurante KFC, specializat pe produse din carne de pui, are disponibile 30 de posturi pentru unităţile deţinute în oraşele Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş, recrutarea personalului urmând să aibă loc în cadrul evenimentului “Târgul de Cariere”, organizat în perioada 20-21 octombrie la Cluj-Napoca. Cea de-a 19-a ediţie a târgului de cariere de la Cluj va reuni peste 5.000 de candidaţi şi 30 de companii, evenimentul adresându-se în principal tinerilor cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experienţă de muncă profesională. Alături de KFC, la evenimentul de recrutare de la Cluj vor mai participa comaniile Emerson, Genpact, Steelcase, Fujikura Automotive România, Robert Bosch, Electrolux, Office Depot, Yardi, Terapia, Sykes sau Bombardier.

Afacerile grupului ce cuprinde nume precum KFC, Pizza Hut şi Hard Rock Cafe au crescut anul trecut cu 12%, până la 94 de milioane de euro, iar deschiderea de restaurante susţine un nou avans în acest an.  Brandul ’’fanion’’ al grupului este lanţul american de fast-food KFC, care contribuie cu mai bine de jumătate la totalului businessului, KFC fiind al doilea jucător din piaţa locală de restaurante după McDonald’s.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO