Profesii

KPMG îi promovează parteneri pe Gabriel Tănase şi Horaţiu Mihali în cadrul echipei din România

Gabriel Mihai Tănase şi Horaţiu Mihali

Gabriel Mihai Tănase şi Horaţiu Mihali

Autor: Cristina Bellu

01.10.2019, 11:12 242

Compania de audit şi consultanţă KPMG  anunţă numirea lui Gabriel Mihai Tănase, Partener Technology & Cyber Security, şi a lui Horaţiu Mihali, Partener Audit, în cadrul echipei de parteneri a KPMG în România.

“Promovările anunţate astăzi reflectă efortul, pasiunea şi realizările lui Gabriel şi Horaţiu, precum şi angajamentul KPMG în România de susţinere a inovaţiei şi performanţei“,spune Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner, KPMG în România.

Horaţiu Mihali, Partener Audit, este coordonatorul biroului KPMG în Cluj Napoca, având peste 15 ani de experienţă profesională în gestionarea auditurilor pentru numeroase companii româneşti, precum şi pentru grupuri internaţionale, preponderent bazate în Transilvania.

Pe parcursul carierei sale a fost implicat, pe lângă proiecte de audit financiar, în misiuni de auditare a sistemelor informatice, de revizuire a implementarii unor soluţii ERP şi de optimizare a sistemelor de control intern. De asemenea, Horaţiu Mihali are experienţă în tranzacţii pe piaţa de capital din SUA, participând în calitate de auditor la listarea unei companii străine pe bursa din New York. Este un membru activ al comunităţii de afaceri clujene, fiind implicat în activităţi de sprijinire a noilor investitorilor străini şi a mediului universitar.

Horaţiu Mihali a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj Napoca şi este membru al ACCA şi CAFR.

“Într-un mediu de afaceri care se schimbă într-un ritm mai accelerat ca oricând sub presiunea tehnologiilor disruptive, rolul auditorilor devine din ce in ce mai important pentru a ajuta organizaţia să înţeleagă şi să gestioneze riscurile cu care se confruntă în noua economie globală, să obţină rezultatele aşteptate şi să continue să inoveze pentru a obţine valoare adăugată,” explică Horaţiu Mihali.

Cu peste 17 ani de experienţă în KPMG, Gabriel Mihai Tănase, Partener, Technology & Cyber Security, este responsabil pentru serviciile KPMG de Tehnologie şi Securitate Cibernetică, printre cele mai dinamice şi complexe domenii din România. El a coordonat proiecte în toate sectoarele industriale, inclusiv în telecomunicaţii şi finanţe, pentru companii şi grupuri naţionale şi internaţionale, precum şi intern, în KPMG în România, ca Director IT şi responsabil cu securitatea cibernetică. Gabriel Tănase deţine mai multe certificări specializate în domeniu, inclusiv CISA, ca membru în ISACA, dar şi alte certificări tehnice în aria sa de expertiză, fiind unul dintre cei mai apreciaţi specialişti din România.  

“În contextul provocărilor lansate de noile tehnologii, precum inteligenţa artificială, robotizarea şi automatizarea proceselor de afaceri, dar şi sub spectrul ameninţărilor cibernetice generate de prezenţa crescândă a tehnologiei în toate aspectele personale şi profesionale, experienţa şi know-how-ul acumulate sunt esenţiale pentru continuarea dezvoltării liniei specializate din Consultanţa în Afaceri, dar şi pentru lansarea de noi servicii specializate. În acest mediu în continuă evoluţie, în care flexibilitatea şi reacţia rapidă la schimbare sunt extrem de importante pentru clienţii noştri, sunt încântat să coordonez o echipă foarte bine pregătită, alături de care vom continua să transformăm provocările în oportunităţi”, spune Gabriel Tănase.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO