Profesii

La solicitarea ei, Anca Rarău, directorul executiv de marketing al BCR, va părăsi poziţia actuală şi va deveni Consilier al Preşedintelui

Anca Rarău şi-a început cariera la Banca Transilvania, iar în BCR a venit în toamna lui 2012

Anca Rarău şi-a început cariera la Banca Transilvania, iar în BCR a venit în toamna lui 2012

Autor: Cristina Bellu

19.06.2017, 10:51 1445

Anca Rarău, directorul de marketing al BCR, cea mare bancă din România şi parte a conglomeratului austriac Erste Group, va părăsi acestă poziţie începând cu luna iulie, urmând să devină Consilier al Preşedintelui BCR.

Odată cu acestă decizie, la solicitarea sa, Anca Rarău se va reloca în Cluj, oraşul său natal, a anunţat BCR.

Atribuţiile postului de director executiv de marketing vor fi preluate de Ionut Stanimir, directorul de comunicare al băncii, care va asigura şi coordonarea interimară a direcţiei marketing.

Anca Rarău şi-a început cariera la Banca Transilvania, venirea ei în BCR în toamna lui 2012 reprezentând o surpriză pentru piaţa bancară.

Absolventă a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, Facultatea de Stiinte Economice, avand un EMBA la Conservatoire Nationale des Arts et Métiers din Paris si un master acordat de Academia de Studii Economice Bucuresti, Anca Rarău isi va continua activitatea in zona de consiliere si strategie de brand.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO