Profesii

Liviu Dragnea: Şi eu m-am plâns de traficul de pe Valea Prahovei

Liviu Dragnea: Şi eu m-am plâns de traficul de pe Valea...

Autor: Gabriel Pecheanu

10.04.2018, 18:01 266

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, care a petrecut Sărbătorile pascale la Mănăstirea Sinaia, a revenit luni seara în Bucureşti.

”Şi eu m-am plâns (de trafic - n.r.). A fost foarte aglomerat. Am plecat ieri, pe la 6.00 şi am ajuns la 7 şi jumătate, 8 fără un sfert în Bucureşti. Nu am făcut foarte, foarte mult. Cred că a fost mai aglomerat până în 5.00 (după-amiază - n.r.) după părerea mea”, a spus Dragnea.

El a fost întrebat care este soluţia pentru ca traficul de pe Valea Prahovei să nu mai fie aglomerat.

”Cu o autostradă. Şi până la autostradă, este la Comarnic - o să vorbesc cu Guvernul, cu ministrul Transporturilor, eventual - este o străduţă care vine, care intră în DN1 străduţă care vine care intră în DN1 în Comarnic, şi cred că acolo ar putea fi făcut ceva. E o bucată de drum în România pe care ne-o dorim realizată cu toţii de foarte mulţi ani şi poate reuşim că o facem. S-au luat tot felul de angajamente şi au fost tot felul de piedici între Ploieşti şi Braşov", a adăugat Liviu Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO