Profesii

Liviu Radu, managerul Spitalului de recuperare Veneţia Medical din Brăila: Educaţia stă la baza dezvoltării unui oraş, astfel nu o să ne mai plece forţa de muncă

Liviu Radu, managerul Spitalului de recuperare Veneţia...

Autor: Georgiana Mihalache

17.07.2019, 00:07 665

Investiţia în educaţie şi în pregătirea oamenilor contribuie la dezvoltarea oraşelor mici cum este cazul Brăilei, dar şi la menţinerea forţei de muncă în ţară, susţine Liviu Radu, managerul Spitalului de recuperare şi boli cronice Veneţia Medical din Brăila. El a fost prezent la conferinţa Branduri româneşti, organizată la Galaţi de Ziarul Financiar în parteneriat cu Raiffeisen Bank România.

„Brăila se poate dezvolta printr-o calitate a învăţământului mai bună, oameni mai bine specializaţi şi atunci vom reuşi să ne dezvoltăm ca oraş şi nu o să ne mai plângem  apoi că avem forţă de muncă slab pregătită sau că pleacă în afară“, a spus Liviu Radu.

Complex Medical Veneţia este un spital de 154 de paturi specializat în recuperare şi boli cronice, deschis în iunie 2018 de medicul Dan Dunărenţiu, care a investit 3 milioane de euro din surse proprii şi împrumut de la bancă.

Spitalul are o suprafaţă de 6.000 mp. În spitalul privat din Brăila lucrează 17 medici, care sunt însă colaboratori, pentru că în judeţul Brăila e este deficit de medici.

Piaţa privată de sănătate este evaluată la 7 miliarde de lei şi a avut o evoluţie ascendentă de la an la an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO