Lovitură de teatru: Mihai Darie, directorul financiar al Nuclearelectrica va prelua poziţia de CFO la Electrica după revocarea din funcţie a Iulianei Andronache

15 dec 2017 Ziarul Financiar

Electrica a anunţat vineri seară pe bursă revocarea din funcţia de director financiar a Iulianei Andronache şi numirea, începând cu 3 ianuarie, a lui Mihai Darie, cel care a renunţat la aceeaşi poziţie de la Nuclearelectrica. 

„În cadrul şedinţei din data de 15 decembrie 2017, Consiliul de Administraţie al Electrica a aprobat revocarea doamnei Iuliana Andronache din calitatea de director financiar al Electrica, începând cu data de 15 decembrie, ora 16.30. În cadrul aceleiaşi şedinţe, Consiliul de Administraţie al Electrica a hotărât numirea domnului Mihai Darie, cetăţean român, în calitate de director financiar, începând cu data da 3 ianuarie 2018 pe o perioadă de patru ani”, a anunţat Electrica, prin semnătura directorului general Cătălin Stancu. 

Electrica a închis şedinţa de vineri de la bursă la 10,84 lei/acţiune, iar la acest preţ capitalizarea bursieră este de 3,749 mld. lei (813 milioane euro). 

 
Cuvinte cheie:
director
, financiar
, andronache
, revocare
, functie
, electrica
, nuclearelectrica
, pozitie
, lovitura
, preluare
, teatru
, incepere
, administratie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide