Profesii

Marian Şerban va pleca de la conducerea Nuclearelectrica începând cu 1 august

Marian Şerban va pleca de la conducerea Nuclearelectrica...

Autor: Bianca Ciocotisan

05.07.2018, 16:00 248

Marian Şerban, directorul general adjunct cu atribuţii de director Sucursală CNE Cernavodă, va părăsi compania din 1 august, anunţă un raport publicat joi pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

„SN Nuclearelectrica SA informează acţionarii şi investitorii că începând cu data de 1 august 2018 relaţiile contractuale dintre SNN şi domnul Marian Şerban, directorul general adjunct cu atribuţii de director sucursală CNE Cernavodă, vor înceta prin acordul părţilor”, anunţă compania în raport.

Potrivit SNN, conform procedurilor aplicabile în companie, funcţia de director sucursală CNE Cernavodă este asigurată în baza principiului continuităţii.

„În acest caz, va fi asigurat un interimat până la finalizarea concursului intern de ocupare a funcţiei de Director Sucursală CNE Cernavodă. Funcţia de Director Sucursală CNE Cernavodă va fi asigurată, aşa cum a fost în permanenţă, de un expert în energie nucleară, din cadrul CNE Cernavodă, în conformitate cu prevederile normei Comisiei pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN) nr. 14”, precizează SNN.

„Potrivit obligaţiilor rezultate din prevederile legale ale pieţei de capital, SNN va transmite raport curent după finalizarea concursului şi ocuparea funcţiei de director sucursală CNE Cernavodă”, anunţă SNN.

În perioada de 3 luni încheiată la 31 martie 2018, Societatea Naţională Nuclearelectrica (SNN) a raportat un profit net de 189,99 milioane de lei, în creştere cu 51,7% faţă de perioada similară a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO