Profesii

Marius Ezer, NNDKP: Deficitul de personal şi la gestionarea forţei de muncă sunt principalele probleme din acestă piaţă

Marius Ezer, NNDKP: Deficitul de personal şi la...

Autor: Cristina Bellu

29.03.2018, 14:33 143


Pe piaţa forţei de muncă principalele aspecte care ridică probleme nu se referă doar la deficitul de personal, ci şi la gestionarea forţei de muncă, legislaţia nefiind flexibilă în gestiunea angajaţilor, a spus Marius Ezer, Partener NNDKP, în cadul evenimentului ZF Transport, Logistics&Automotive Summit 2018.

"Este important să se înţeleag nevoia care vine din piaţă."

Alte declaraţii:


În ceea ce priveşte aspectele legate de recuperarea creanţelor, durata este foarte mare. Toată lumea este în căutarea unui mechanism mai simplu şi rapid în recuperarea acestora.

În acelasi timp mai este şi problema insolventei care dureaza intre 3-5 ani, care genreaza incertitudine, iar procesul de recuperare a creantelor este foarte scazut.

La capitolul provocări, toţi clienţii care vin aici sunt preocupaţi de partea care ţine de legislaţia fiscal, unde există o incertitudine ridicată.

În 2016 a existat o modificare importă pe ce inseamna relaţia cu sociatatile afiliate. Acest mecanism generează probleme atât de intrepretare cat si de implementare. Deja de doi ani această problemă nu a cunoscut tranşare.

În acelaşi timp, problemele legate de noile modificări anunţate pe legislaţia muncii, ar fi că paşii care se fac sunt foarte mici şi nu reuşesc să genereze rezultatul căutat.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO